За нас

“Попов и партньори пропъртис” е създадена от екипа на Адвокатска кантора „Попов и партньори”. Адвокатска кантора „Попов и партньори” членува в редица български и международни организации и е включена в най – уважаваните международни класации. В края на 2016 г. след извършен анализ на пазара на недвижимите имоти Адвокатска кантора „Попов и партньори” разширява дейността си и създава “Попов и партньори пропъртис”.

Целта на новосъздадената агенция е да предложи на своите клиенти една по-различна от предлагащите се брокерски услуги на пазара. Основното което ни различава от другите агенции е екипа от специалисти, работещи в Агенцията. Екипът на “Попов и партньори пропъртис” е формиран от брокери и юристи с дългогодишен опис в Адвокатска кантора „Попов и партньори”, в частност в областта на недвижимите имоти и инвестиционните проекти.

“Попов и партньори пропъртис” и Адвокатска кантора „Попов и партньори” създават една симбиоза, която има за цел да предложи на нашите клиенти един напълно завършен продукт.

Екипът на агенцията се състои от 5 юристи и 1 брокер, включително 2 адвокати.